Rólunk

Az Invest Hungária Kft 1998-ban alakult számítástechnikai, irodatechnikai kellékanyag és papírárú nagykereskedésként. Profilunk bővült a nyomtatástechnikai kellékek újrahasznosításával, majd hamarosan az üres festékkazetták és tintapatronok egyik országos gyűjtőpontja lettünk. Tevékenységünk révén évente több tonna hulladék kerül újrahasznosításra, ezáltal jelentős mértékben csökkentve környezetünk terhelését.

Cégünket a megalakulása óta a magas fokú technikai felkészültség és a gördülékeny ügyintézés jellemzi, ami képzett munkatársainknak és tapasztalatainknak köszönhető.

Filozófiánk, hogy az irodatechnikai piac valamennyi ágában megfelelő megoldást kínáljunk partnereink részére, vásárlóink elvárásaihoz teljes mértékben alkalmazkodjunk és megbízható, tartós kapcsolatokat építsünk ki. Termékkínálatunkat úgy alakítjuk, hogy mindenki megtalálja az ár/érték tekintetében számára legelőnyösebb megoldást. Igyekszünk megfelelni a piac kihívásainak és az egyre szigorúbbá váló környezetvédelmi normáknak

Megrendelőink igényeit a széles választékot nyújtó raktárunkból általában azonnal teljesítjük, de egyedi kérések esetén is rendelkezésre állunk. Saját gépjárműveinkkel és csomagküldő szolgálat segítségével termékeinket az ország egész területére 1-2 munkanapon belül eljuttatjuk.

Tevékenységeinket az ISO 9001 és ISO 14001 szabványok keretein belül végezzük.

Reméljük, hogy felkeltettük érdeklődését az irodatechnika terén nyújtott megoldásaink iránt, melyek segíteni tudják mindennapi munkáját, így Önt is egyre bővülő, elégedett partneri körünkben üdvözölhetjük.

  • Ecoline termékek
  • Toner kínálatunk
  • Tintapatron kínálatunk
  • Papír kínálatunk
  • További termékeink
  • Webshop belépés
Minden jog fenntartva. © Invest Hungary Kft. 2010